Lyden af Skateboard.dk - en teaser

Teksten er død - leve lyden.....eller skateboard.dk går i luften med en podcast

Læs mere ...

Bom Bom er årets frivillige skater

 

Rullesport Danmark har kåret Peder ”Bom Bom” som årets frivillige inden for skateboarding. Skatebaord.dk har taget en snak med ham om kåringen og hvad fremtiden bringer

Læs mere ...

En snak med formanden for Skateboardkomiteen

På skateboardkomiteens årsmøde corona a.d. var der en mindre udskiftning af komiteens medlemmer. Blandt andet satte Carlos Veloso-Strange sig i formandsstolen. Skateboard.dk har stillet den nye formand et par spørgsmål.

Læs mere ...

Brodega Skateboards

Danmark har fået et nyt skateboard-firma. Skateboard.dk har taget en snak med den nordjyske duo, Jesper Andreasen og Esben Garder, der er bagmændende bag Brodega Skateboards

Læs mere ...

Spørgsmål til Rullesport Danmarks bestyrelse

Der har i de seneste uger været en frisk debat omkring Rullesport Danmark og skateboardings placering her. Skateboard.dk har derfor stillet formand og næstformand fra Rullesport Danmarks bestyrelse et par spørgsmål.

Læs mere ...

Klæder skaber folk

En række aldrende og prominente skatere har startet et nyt tøjmærke, der ifølge dem selv bygger på deres mangeårige involvering i skatekulturen. Skateboard.dk har taget en snak med Søren Aaby, der er en af fyrene bag Act in Public.

Læs mere ...

William Frederiksen interview

Bølgerne har gået højt i galdeblæren og der bliver sagt og skrevet en masse om William. Derfor besluttede jeg at tage en snak med ham om hvordan det hele ser ud fra hans side af. Hvordan Copenhagen Skatepark egentligt er organiseret og hvorfor det er blevet besluttet at verten skal bygges om.

Læs mere ...

Alexander Risvad interview

risvad_1

Talentfabrikken kværner videre. Risvad vandt Halballets invitationskonkurrence fortjent og sender dermed endnu en pokal hjem til Amager. Belejligt nok har jeg netop lavet et interview med ham som du kan få lov til at læse.

Stort tillykke til Hallen også med tak for et dejligt arrangement. Må det blive til mange flere i årene frem, snøft.

Læs mere ...

Jeremy Wray Interview

 

Der er mange levende legender i skateboarding. Nogle mere legendariske og levende end andre. Jeremy Wray er en af dem.

 

 

Læs mere ...

Nico Craft interview

nico1

Jeg kontaktede Crafty efter at have set hans ny bonuspart på nettet. Det ene ord tog det næste og inden jeg havde set mig om havde han givet os en uudgivet videopart, en røvfuld af billeder og det bedste skateboard.dk interview i mands minde.

Læs mere ...

Bjørn Lillesøe miniinterview

bjornless

Miniinterview med Amars teenage Hosoi.

Læs mere ...

Todd Falcon: video-interview

Todd Falcon Interview

Todd Falcon forside

Todd Falcon opfinder tricks og laver zombiefilm. Tænk om ham, hvad du vil. Han er ligeglad.

 

Læs mere ...

Tobias Wilner interview

Hvordan er livet som skater og rockstjerne i NYC? Det ved Tobias Wilner; Han lever det. Skateboard.dk sendte en medarbejder over og høre nærmere.

Læs mere ...